18 mars 2023
16:00

Västerhaninge IF (3)

Referat: Hanvikens SK (4) - Västerhaninge IF (3)

Sista matchen i årets Stockholm Cup. 1-0 till Hanviken på en handicapstraff. Hanviken började bäst men det var ett gäng bolltapp och omställningar som gjorde att det stod 4-0 till Hanviken efter 35 minuter. Hanviken behövde inte spela sig fram till chanser utan det var snarare Västerhaninge som spelade fram till dessa. Jack reducerade med två minuter av halvelen. Underläge med 4-1 i paus.

Andra halvlek helt annorlunda än den första. Västerhaninge dominerade stort. Max reducerade på nick 4-2. Calle trycker in 4-3 och sen kvitterar Mohammed till 4-4. Tillbaka i gamla synder 5-4 till Hanviken vilket också blev slutresultatet. Edvin i Hanvikenmålet fick stå för en radda fina räddningar i andra.

Kul att Mohammed är tillbaka. Vi är ojämna. Vissa delar höga, höga toppar för att därefter djupa, djupa dalar i spelet.
Vi glömmer första och tar med oss andra halvleken.